Efter att Öster stod för en usel insats i fredags följdes det upp av ytterligare ett mindre bra spel i lördags när Mönchengladbach inte levde upp till förväntningar. Därför satt jag länge på lördags eftermiddagen och funderade över speltips till söndagen och valen föll på fyra matcher där jag hittade ett par spel som kändes riktigt bra på förhand. Känslan var att Chelsea skulle besegra Swansea på bortaplan och därmed hänga på i toppen. Dem vann mycket riktigt matchen och 4,25 units spelades in. Se speltips här!

Därefter riktade jag fokus mot Allsvenskan där känslan var att vi hade en målglad match på gång mellan Helsingborg-Häcken och överspelet satt redan före paus. Matchen slutade 4-2 till Helsingborg och därmed spelades ytterligare 4,5 units in! Lägg därtill att målskyttespelet satt på David Accam till 3.05 gånger pengarna också! Se speltips här!

I den andra allsvenska matchen mellan Halmstad-Norrköping så såg jag en tråkigt och kämparfylld match framför mig och mycket riktigt blev det så. Trots ett par målchanser i matcher slutade matchen 0-0 och mitt underspel satt klockrent och 3 units spelades in. Se speltips här!

Den sista matchen som spelades var att målglada Hoffenheim skulle göra minst 2 mål mot Augsburg och även det spelet satt redan före paus till oddset 1.91. Insatsen var lite högre på det spelet och vinsten blev 7,28 units! Se speltips här!

Totalt i söndags satt alltså 4 av 4 spel och vinsten blev +19,3 units!