Bild på Kenny Jönsson från sist Sverige vann Ishockey-VM

Snart dags för startskottet i Ishockey-VM 2009 och det verkar tyvärr som om Tre Kronor inte tillhör favoriterna att ta hem titeln. Oddssättarna på bwin har satt sina pengar på NHL-proffs och tror därmed på Kanada som världsmästare. Men ingenting är helt säkert och det kan finnas mycket pengar att tjäna genom att satsa på skrällar som Ungern eller Frankrike, om det oväntade inträffar. Fast det skall såklart mycket till innan Ungern plockar hem segern.

Om bwin har rätt får du tre gånger pengarna. De övriga favoriterna enligt bwins hockey odds är Ryssland och Tjeckien som ger odds på 3,25 och 5,00, medan Tre kronor ger ger hela åtta gånger pengarna.

Bwin bookmakers har också klara favoriter att vinna sina grupper – Tjeckien (1,72), Kanada (1,20), Ryssland (1,20) och Sverige (1,45).

Det finns större pengar att tjäna om du prickar in en skrällvinst. Om Danmark vinner titeln ger ett spel 1001 gånger pengarna. Om Ungern eller Frankrike krönas som mästare ger det ett odds på 2001 gånger insatsen.

Över 1000 spel på Ishockey-VM hos bwin
- ”Bwin lovar spänning ända fram till sista minuten under mästerskapet. Live odds ger dig den ultimata spänningen, och som officiell online partner, kommer bwin att erbjuda fler än 1000 spel på Ishockey-VM”, säger Kevin O’Neal, pressekreterare på bwin.