Capture

Ikväll tar Manchester United utan Zlatan emot Chelsea borta på Stamford Bridge. Hemmalaget har en väldigt god trend och går in i matchen som stora favoriter. Lagen har bara mötts en gång den här säsongen och då slutade det med en klar seger för Chelsea, 4-0.

Ett sargat Manchester United

United åker till London utan Zlatan som är avstängd, dessutom är Marcus Rashford, Anthony Martial och Wayne Rooney skadade. Med alla dessa avbräck kan det faktiskt bli så att Jesse Lingaard får starta ensam på topp. Så det är ett sargat lag som Manchester kommer ställa upp med… Laget har ett mycket tufft spelschema med ett stundande möte mot FC Rostov i Europa League-åttondelsfinalen runt hörnet. Första mötet slutade 1-1 efter en riktigt tuff drabbning. I ligan går det lite trögt och man parkerar för närvarande på en sjätteplats.

Inför dagens match har hemmalaget en helt skadefri trupp, och förväntas därmed starta med ett riktigt starkt lag. Tidigare har de ställt upp med en hel del reserver, men nu när Manchester United står på andra sidan kommer Antonio Conte mönstra i princip bästa elva. Dessutom har inte Chelsea ett lika tufft matchschema så de behöver helt enkelt inte rotera så mycket. Några positioner är dock lite osäkra. Kommer exempelvis Asmir Begovic, Kurt Zouma, Nemanja Matic och Willian få chansen?

Med hemmalagets fina form, fulltaliga trupp, och gynnsamma spelschema i beaktning bör detta bli en komfortabel seger för Chelsea. Ställ detta i relation med Manchester United:s tuffa matchande, jobbiga skadeläge och tveksamma form så är förutsättningarna ganska givna. Allt tyder på en seger för Chelsea ikväll! Den raka ettan går att hitta hos LeoVegas till det godkända oddset 1.70.

Spela på matchen hos LeoVegas

Capture