Efter en riktigt bra match i lördags så har väntar nu Dc United på  Torsdagen. Man har under försäsongen gått rent och man har under de tre matcherna fortfarande inte släppt in ett enda mål. Det ser onekligen spännande ut för hur Malmö-laget kommer se ut när tävlingsmatcherna väl drar igång. Först väljer vi att blicka mot torsdagens match som kommer spelas i Florida klockan 14:30 lokal tid (20:30 Svensk tid).

Royal Panda

Malmö inledde försäsongsmatcherna med att vinna över Amager med 1-0. Ett spel som inte var speciellt övertygande dock. Däremot ska man ha i åtanke att det var säsongens första match och under de två senaste matcherna har man däremot spelat otroligt bra och övertygat de flesta experterna.

Dessutom så kunde assisterande tränare Jens Fjällström avslöja att laget för tillfället ser väldigt starka ut och att det kommer bli otroligt spännande att följa dem. Dessutom räknar man med att kunna få tillbaka yttermittfältaren Traustasson som dragits med en lättare skada.

Stor konkurrens bland platserna

Inför Torsdagens drabbning som är den sista innan man drar igång med Svenska Cupen så tror vi att man kommer ställa upp med det laget som inleder tävlingsmatchen. I försvarsspelet så har man övertygat rejält och det finns för tillfället inte mycket att klaga på. Eric Larsson och Andreas Vindheim har bägge två övertygat enormt under inledningen och därför kan det bli väldigt tuff konkurrens på ena ytterkanten. Dessutom så har man tre riktigt bra mittbackar i Franz Brorsson, Rasmus Bengtsson och Lasse Nielsen. Det enda som känns givet i försvarslinjen är väll egentligen Behrang Safari på den andra kanten.

På mittfältet känns det alltmer som att bachirou och Lewicki kommer ta hand om det centrala. Man har spelat otroligt bra och hittar varandra väldigt bra. Dessutom så har Bonke Innocent återigen visat att han inte blir att räkna med i år.I anfallet så har man även där kapten Rosenberg, Jeremejeff & Carlos Strandberg. även dessa herrar har övertygat,däremot tror vi dock att det kommer bli Rosenberg och Strandberg som kommer var med från start under torsdagens match.

Vill du spela på matchen mellan Malmö FF och DC United så rekommenderar vi att du gör det hos Royal Panda. Där hittar du spelbara odds som står sig högt marknadsmässigt. Just nu går du en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Hämta din sport bonus hos Royal panda här!