Comeon

Vinsterna fortsätter komma för Chelsea i Premier League som nu är uppe i smått 12 raka segrar. Även om det är långt kvar att spela utav säsongen så ser det onekligen ljust ut för Antonio Conte som på kort tid fått rejäl utväxling på laget. Det gäller för de jagande lagen att inte tappa många fler poäng om spänningen ska hålla i sig framåt våren. Ikväll är det Liverpool som har chansen att krympa avståndet till Chelsea när man tar emot Stoke hemma på Anfield i en tuff drabbning.

 

Liverpool – Stoke | Avspark 18.15

Hemmalaget kommer till kvällens match stärkta av derbyvinsten i senaste omgången då man slog Everton med 1–0 på Goodison Park. Segermålet kom långt in på stopptiden när Sadio Mané kunde placera in bollen bakom en chanslös Joel Robles. Segern innebar att Liverpool fortsatt är laget som ligger närmast bakom Chelsea i toppen av tabellen. Till kvällens viktiga match saknas Danny Ings och Philippe Coutinho medans Joel Matip kommer att testas sent. Under måndagen kom uppgifter fram om att Roberto Firmino ertappats med att köra berusad, återstår att se hur klubben väljer att straffa brasilianaren.

Stoke såg ut att gå mot en säker trepoängare i förra omgången när man tog emot Leicester City hemma på Bet365 Stadium. 2–0 och en man mindre för gästerna gjorde att matchen såg mer eller mindre avgjord ut. Den analysen skulle dock visa sig vara helt fel då Leicester kunde komma tillbaka genom både 2–1 och några minuter senare även 2–2. Flera spelare i Stoke har ett förflutet i Liverpool, däribland Joe Allen, Glen Johnson och Charlie Adam.

Liverpool måste ses som solklara favoriter i kvällens match, framför allt med tanke på att Stoke inte vunnit en ligamatch på Anfield på nästan 50 år. Hemmalaget är piskade till att vinna om man ska haka på Chelsea i jakten om ligatiteln då London-laget inte verkar kunna förlora. Spela hemmasegern till knappa 1.30 hos ComeOn, perfekt material för ett kombinationsspel.