God morgon alla tippare. Här följer lite nytt från stall Persson. Efter en fikastund med både tränare och förstemannen i stallet herr Madsen kommer det färskaste innan lastning. Generellt så kommer alla hästar att kunna gå med för dem optimal balans.

I lopp 4, första innan V75 startar, selas Red Red Red ut. Hästen är inte någon dålig häst, men har lite trist rad mycket pga att hästen är stänkrädd och då inte får allt att stämma. Det är osäkert om hästen kan vara med i körning från början, men skulle hon svara upp spets eller få dödens kommer hon att göra ett bra lopp. Sparrade i veckan med Chimall T.T och gjorde det bra!

I V75-inledningen kommer formhästen Nino Coger ut från ett svårt läge. Hästen är snabb ut, men brukar ha svårt med två speeder i loppen och körs lugnt från början. Normalt har hästen gått bäst med Oscar Nilsson i vagnen och nu år vi se om tränaren själv kan få snurr på honom – ska räknas om det körs mycket hårt där framme!

I andra avdelningen är Tip Top C.K och Angelice Coger ute. Båda hästarna har fin form, men är kanske lite för enkla i denna omgivning. Fördel Tip Top som får en bra resa härifrån.

Bonnies Maggie har tidigare visat att hon duger gott i motstånd som detta. Hästen är dock ovan vid voltstart och det blir troligtvis ingen ledning här vilket hade varit en stor fördel. Platschansen är dock god då hon kändes mycket fin som fastlåst senast.

Varit fin på slutet, men kanske lite sämre sist. Känns även lite tung i jobben. Stor häst som troligen blir bättre med loppet i kroppen. Rygg ledaren hade varit perfekt och då är hon inte helt borta. Barfota runt om.

Mellby Vargtass är en jäkla fin häst som varit femma i finalen i E3 förra året. Fick gå med brodd sist och det funkade inte. Fin bana och barfota nu är klart gynnsamt. Testades med Norsk gas i träning i veckan och det svarade hästen fint på – stallets mest intressanta häst!

I första dubbeln selar stallet ut två hästar, King Bonnson och Åtting Hornline. Bonnson funkade inte med brodd sist och det är inget att säga om. Nu blir det barfota och då flyter det bättre för hästen. Han är även bäst hemma då han reser dåligt – gynnsamt med hemmabana och lång distans. Hygglig ut men inte mer. Åtting är en fin häst som inte fått till det riktigt. Inte rätta toppformen än. Det finns mer i hästen än vad han visat. Johnny känns intressant och den dagen hästen funkar fullt ut vinner han ett lopp som detta!

Utanför V75 startar några till. I lopp 12 startar Flash Grocer som var seg sist, men då hade man varit för snälla mot honom i träning. Kan tjäna en hygglig slant, men blir svårt att vinna. Press Release har visat kapacitet, men får inte till det. De senaste två starterna har varit ett fall framåt och är på gång. Senast var det mycket strul i sista sväng och hade krafter kvar då hon felade. Hon ska köras i ryggar och överraska då!