juventusDen världsberömda italienska fotbollsklubben Juventus Turin F.C. har skrivit på ett sponsoravtal med bwin.party, det stora spelföretag som bland annat äger spelsajterna Bwin, PartyPoker och PartyBets.

Det tre år långa avtalet innebär att bwin.party blir Juventus officiella partner vad gäller nätspel och sportvadslagning. Bwin.party kommer att ha en framträdande plats i klubbens olika utåtriktade aktiviteter, inklusive sådant som sker på sociala nätverk på internet.

”Att arbeta med de största namnen inom fotbollen är en del av vår strategi för att ge våra kunder en förstklassig spelupplevelse med storslaget och unikt innehåll,” säger bwin.partys chef Norbert Teufelberger.

Bwin.party och Juventus kommer bland annat att ta fram särskilda kampanjer där bwin.partys spelare kan dra nytta av det nya samarbetet. Bwin.party har också meddelat att sponsoravtalet är en del av deras arbete med att fokusera än mer på sociala media och social sportvadslagning i datorer och mobiltelefoner.

Hos Juventus är man förstås mycket nöjda med det nya sponsoravtalet, som löper från säsong 2013/14 till 2015/16.

”Det här nya partnerskapet är en del av den internationaliseringsstrategi som Juventus har påbörjat,” förklarar Juventus chef Giuseppe Marotta. ”Att vara tillsammans med andra fotbollslag i Europa gör oss mycket stolta och uppmuntrar oss att fortsätta vårt arbete med mer och mer passion.”

De andra fotbollslag Marotta syftar på är de som redan sponsras av bwin.party: Manchester United, Real Madrid, Bayern Munich och Olympique Marseille.

Nu kan vi alltså räkna med riktigt intressanta kampanjer hos Bwin Sport och PartyBets för alla som är intresserade av Italienska Serie A i allmänhet och Juventus i synnerhet.

Mer information hittar du hos Bwin, som bland annat har lagt upp en specialsida med info om Juventus .