Expekt

Champions League på schemat och det är inte vilka matcher som helst vi har att se fram emot. Totalt åtta möten ska spelas där matcher som Monaco – Tottenham och Sevilla – Juventus sticker ut som riktiga höjdare. Första matchen drar igång redan vid 18.00, se till att vara med då! Självklart kan du spela på samtliga matcher hos Expekt, en sportsbook där du just kan hämta ut ett riskfritt spel värt hela 1000 kronor!

 

Sevilla – Juventus | Avspark 20.45

Vi riktar fokus mot Grupp H där Sevilla, Juventus, Lyon och Dinamo Zagreb gör upp om fortsatt spel ute i Europa. Kampen om förstaplatsen ser med största sannolikhet ut att stå mellan Sevilla och de italienska mästarna Juventus. Lyon har en liten chans men kommer mest troligt att få rikta in sig på spel i Europa League.

Något överraskande så är det Sevilla som leder gruppen på 10 poäng före kvällens motståndare Juventus. Man har inte släppt in ett enda mål såhär långt, detta trots en tuff bortamatch på Juventus Stadium i september. Hemma på Ramon Sanchez Pizjuan är man som alltid otroligt starka och har denna säsong endast ett nederlag på hemmaplan, förlust mot Barcelona med 2–1. Till kvällens match förväntas Samir Nasri vara tillbaka i spel och utöver skadorna på Benoit Tremoulinas och Michael Krohn-Dehli så är det ett ordinarie Sevilla vi får se.

Juventus går som tåget i ligaspelet och leder för tillfället Serie A med 7 poäng efter 13 spelade matcher. I Champions League har det gått något tyngre och man står inför kvällens match på 8 inspelade poäng. Det mesta talar för att en seger krävs mot Sevilla om man ska ha någon chans på förstaplatsen i gruppen.

Kvällens match i Sevilla kommer att bli oerhört jämn där det på förhand är svårt att sätta favoritskapet på något utav lagen. För Juventus del är det ett otroligt tapp att Gonzalo Higuain inte kommer till spel. Ett oavgjort resultat ligger nära till hands och kan just nu spelas hos Expekt till 3.00 gånger insatsen!