biobiljetterHos Svenska Spel Bingo hålls jultävlingar i bingochatten varje dag ända fram till och med den 23 december 2013. Var med och tävla om presentkort, biobiljetter och annat spännande.

För att vinna något av priserna gäller det att delta i en chatttävling och vara först med att svara rätt. Mer information om hur det fungerar hittar du hos Svenska Spel Bingo.

Här är de priser som går att vinna just nu:

  • Värdecheck på Ica (värde mellan 100 kr och 200 kr)
  • Presentkort på Tidningskunden (värde mellan 87 kr och 259 kr)
  • Biobiljetter på SF bio (värde mellan 85 kr och 130 kr)
  • Värdevinst på Svenska Spel (värde 50 kr)

Andra jultips

Jultävlingar i bingochatten är långt ifrån det enda som pågår hos Svenska Spel Bingo under julen. Här kommer några tips från det stora julbord av godbitar som Svenska Spel dukat upp i bingohallen på nätet.

  • Julpotten är Svenska Spel Bingos kampanjspel för julen 2013 och är tillgänglig varje dag klockan 15:00 – 23:00. Här finns en växande jackpott som startar på 200 000 kronor och som betalas ut (med vinstregn!) om någon får full bricka inom 51 nummer. Det är klassisk bingo som spelas.
  • Semesterbingo kommer att spelas ända fram till den 5 januari. Få tre i rad och skicka in ditt rim till Svenska Spel Bingo så är du med och tävlar om presentkort på resor. Svenska Spel har presentkort från Apollo värda sammanlagt 275 000 kronor att dela ut. Mer information om hur tävlingen fungerar hittar du hos Svenska Spel.
  • Jul brukar innebära riktigt stora bingojackpottar hos Svenska Spel Bingo. Förra året lyckades till exempel jackpotten Bullseye nå upp till ett vinstregn på över 750 000 kronor, och kampanjspelet JulBalunsen delade ut flera jackpottar på över 200 000 kronor styck. Hur blir det i år?