logotypBertil Bingo firar att det äntligen är jul med en mycket trevlig kampanj som pågår mellan tisdag-söndag den 23-28 december. Varje dag under kampanjen kan du ta del av hela 50 free spins genom att göra en insättning. Dessutom finns en bonus att ta del av och i tillägg får alla aktiva spelare en gratis skraplott på julafton.

300 free spins att hämta

Bertil har laddat de mest populära NetEnt-slottarna med free spins under veckan. Varje dag finns 50 free spins att hämta och det enda du behöver göra är att sätta in minst 150 kr eller mer. Som du ser är det ett ganska bra värde i denna free spins-kampanj. De spel som Bertil har valt ut är:
23/12 Starburst
24/12 The Invisible Man
25/12 Lights
26/12 Piggy Riches
27/12 Attraction
28/12 Jack and the Beanstalk

Bonus och gratis julklapp

I samband med att du gör en insättning för att få free spins kan du också passa på att hämta hem en bonus på 50% upp till 2000 kr. Du väljer själv om bonuspengarna ska aktiveras för bingo eller casino.

Om du loggar in på julafton får du en gratis skraplott bara genom att just logga in. När detta skrivs vet vi inte vilken lott det handlar om, men vi gissar att det är lotten Max Win som Bertil kommer att dela ut.