Happy Holidays EuroslotPAF har verkligen ställt till med en extraordinär julkalender så här i jultider där du har chansen att varje dag vinna free spins, bonusar, gratis kontanter i olika valörer i deras spännande vinsthjul som du kan snurra på varje dag. Du kommer även ha chansen att vinna iPhone 6, iPad Air och en magisk resa till spelmeckat Las Vegas i en rafflande utlottning!

Det bästa är att det är helt gratis att vara med i julkalendern! Det enda kravet är att du har gjort en insättning de senaste 30 dagarna. Hos PAF får du en välkomstbonus på 500 free spins och 200 kronor vid din första insättning.

Samla symboler för att få vara med i utlottningen

Varje dag kommer du kunna samla symboler genom att öppna en lucka i julkalender hos PAF. Samla fem av en symbolerna eller flera är du med i utlottningen som kommer se på juldagen där det kommer lottas ut:

  • 10 stycken iPhone 6
  • 40 stycken  iPad Air
  • 4 resor till Las Vegas

Snurra på vinsthjulet för dagliga extravinster

Varje dag kommer du erbjudas att snurra på PAF egna vinsthjul där du kommer kunna vinna lotter till utlottning av free spins, kontanter och bonusar. Dessutom kan du vinna garantivinster i form av kontanter och bonusar. Priserna i vinsthjulet:

  • En lott till dagens dragning där du kan vinna 40 free spins
  • En lott till dagens dragning där du kan vinna €50
  • €10 gratis
  • 5€ gratis

Vinn en resa till Las Vegas

Har du samlat på dig fem eller flera Vegas ikoner under julkalendern är du med i utlottningen av en lyxig resa till Las Vegas där du kommer få på det fyrstjärniga hotellet Paris som ligger med på Las Vegas Strip. Du kommer få uppleva de häftiga casinona, sola, bada, shoppa, äta gott och dessutom kommer du få åka limousine där du får uppleva den häftiga ljusshowen på Freemont Street!