Märklig match igår men vi tar nya tag idag. Jag har letat och hittat ett spel tills ikväll där två målglada lag möts, och jag tror det blir mycket mål i den här matchen.

  • Match: Inter – Genoa
  • Tips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,70 @ Betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 2010-03-07 20.45

Analys:

Inter går sällan mållösa från hemmamatcherna och har gjort 27 mål hittills på hemmaplan. Formen är tveksam och laget har spelat lite för mycket oavgjort på slutet. Det har lett till att lagen nedanför börjat närma sig, särskilt Milan som nu bara ligger några poäng efter Inter i tabellen. Det behövs en vinst här nu och det tror jag att tränare Mourinho gjort klart för spelarna inför kvällens match. Inter vann senast med 3-2 borta mot Udinese och verkar ha hittat målformen igen efter några matchers måltorka. Det vimlar av spelare som kan göra mål i Inter, ex. Milito, Pandev, Balotelli, Etoo, Sneijder och även Maicon faktiskt.

Genoa är ett offensivt lag och spelar nästan identiskt oavsett om det är hemmaplan eller bortaplan. Genoa gör också dem mycket mål, 44 st närmare bestämt, och med det ligger dem på fjärdeplats i målligan av alla lag i serien. Tyvärr för deras del så har det offensiva spelet också lett till en hel del insläppta mål bakåt. Bara på bortaplan har dem släppt in 23 mål hittills och det är sämre än de flesta lag på den nedre halvan av tabellen. När laget tog emot Inter senast lagen möttes, så slutade matchen hela 0-5 till Inters favör. Det råde ingen tvekan om att Genoa inte spelar italienskt och backar hem så fort dem får ledningen heller. Deras 3 senaste matcher har slutat med många mål, 7, 3 och 5 mål har det blivit.

Jag tror på en offensiv match och får vi bara se ett tidigt ledningsmål så tror jag att det bli 3 mål redan innan paus. Båda lagen kommer från målrika matcher och är vana vid många mål. Se upp för David Suazo i Genoa som gjorde 2 mål senast. Det är en vindsnabb forward, som tidigare spelat i Inter, och har bra koll på Inters backar.

Lycka till!

/Josef