Idag har jag valt ut ett spel från allsvenskan som känns riktigt bra på förhand. Oddset är alldeles för bra för att avstå ifrån.

  • Match: Malmö FF – Halmstad
  • Tips: Malmö -1 (Handicap)
  • Odds: 2,40 @ Expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 2010-04-06 19.00

Analys:

Malmö FF har börjat serien övertygande med 2 vinster och en oavgjord förlust. De har 6-1 i målskillnad på dem två senaste matcherna och imponerar verkligen. De spelar en offensiv fotboll och har en riktigt bra mix av olika spelare i laget. Målvaktstalangen Johan Dahlin är stabil i målet och tillsammans med Daniel Andersson styr dem och ställer i försvaret. På mittfältet har Åhman-Persson gjort det oväntat bra hittills och där finns även spelare som unge Molins och brassen Figueiredo. Mehmeti och Larsson på topp är alltid farliga och dessutom finns spelare som Ofere och Aubynn på bänken att slänga in. De imponerade stort i senaste hemmamatchen mot Örebro och kunde ha gjort ännu fler mål om de bara haft lite mer skärpa i avsluten. De har nu gjort 3 mål i två raka matcher och gör dem 3 även här så bör handicapspelet sitta ganska enkelt. MFF vinner så länge dem inte underskattar Halmstad.

Halmstad har inlett säsongen ganska ojämnt med 0-0 hemma mot Trelleborg och sedan en storförlust borta mot Elfsborg. Halmstad vann dock mot nykomlingen Åtvidaberg senast, en programenlig seger. Jag tror ändå att Halmstad är ett lag för den undre halvan av tabellen och kommer att ta sina poäng på hemmaplan.  Man skall dock inte underskatta Halmstad som har ett par intressanta spelare i laget, framförallt Görlitz och Raskaj som är roliga att titta på. Det är dock ingen lätt match att möta MFF borta med deras publik i ryggen. Får dem ett tidigt baklängesmål emot sig så kan siffrorna faktiskt rasa iväg även i den här matchen.

Malmö FF är ruskigt bra för tillfället och bör kunna ta en komfortabel seger här. Med tanke på att oddset ligger på 2,40 så tycker jag att det definitivt är värt ett litet spel idag.

Lycka till!

/Josef