Idag finns många svåra matcher på schemat och det var svårt att hitta något fint spel tills idag. Till slut hittade jag dock ett i dem lite lägre ligorna och jag väljer att kliva in ganska ordentligt här idag.

  • Match: Norwich – Stockport
  • Tips: Norwich -1 (Handicap)
  • Odds: 1,62 @ Bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 2010-04-05 16.00

Analys:

Norwich har väldigt bra form på slutet och har 3-1-1 på de fem senaste matcherna. Laget förlorade dock senast borta mot hemmastarka Tranmere och vill nog gärna komma tillbaks till vinnarstråket igen. På hemmaplan är dem bäst i ligan med sina 15 vinster på 19 matcher, målskillnaden hemma är 43-18. Bara en förlust på de 12 senaste hemmamatcherna är imponerande och laget ligger därmed också på förstaplatsen i tabellen. Norwich har bara gått mållösa från 2 av deras 39 hittills spelade matcher och har dessutom inte släppt in så mycket mål alls på hemmaplan, endast 18 st. Med tanke på laget dem möter idag och att dem förlorade den senaste matchen så tror jag på en säker vinst här idag med minst 2 mål. Holt är lagets bäste målskytt och har haft bra form på slutet (4 mål på 5 matcher), gör mål även idag.

Stockport har 0-2-3 på de fem senaste matcherna och har en usel säsong bakom sig. Dem är i stort klara för nedflyttning och jag har svårt att inte se laget tappa huvudet här vid tidigt baklängesmål. Jag spelade emot laget för ett tag sedan borta mot Millwall och den matchen förlorade dem med 0-5. Ett Millwall som tidigare förlorat mot dagens motståndare Norwich. Stockports bortaspel har varit uselt på slutet och de har 11 förluster på de 13 senaste bortamatcherna. Det finns inget som talar för dem nu, när dem möter serieledarna på bortaplan och med ett självförtroende som är nere på botten.

Norwich vill säkra avancemanget så tidigt som möjligt och jumbon Stockport bör bli en munsbit för dem. De har motivation och klassen för att vinna här och spelet känns tryggt. Även handicap -2 finns till bra odds på nätet, kan vara värt en liten slant det också.

Lycka till!

/Josef