Mitt i påskledigheten så får vi inte glömma att det spelas en hel del matcher också under helgen. Jag bjuder på ett fint påsktips till ett bra odds som ni inte får missa.

  • Match: Preston – Watford
  • Tips: 1
  • Odds: 2,00 @ Pinnacle
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 2010-04-03 16.00

Analys:

Matchen, som också finns med på stryktipset, är en given etta i mina ögon. Att vi får 2 ggr pengarna på ettan är taget alla dagar i veckan.

Preston har 1-2-2 på de fem senaste matcherna men dem har haft otur på slutet i en del matcher och också mött väldigt bra motstånd. Laget har tappat 2-0 till 2-2 i två raka hemmamatcher och nu börjar det bli dags för en vinst. Hemmaplan betyder mycket för Preston som inte förlorat på hemmaplan de senaste 7 matcherna. Det är också på hemmaplan som laget tagit de flesta av sina poäng, 33 av 49 har kommit på hemmaplan. Neil Mellor, med meriter från Liverpool, är lagets bäste målskytt med 10 mål och är svårstoppad på topp. Preston är ett lag som sällan går ifrån matcherna mållösa och det är ytterligare en anledning till att jag tror på dem idag.

Watford är som sagt det formsvagaste laget i hela ligan för tillfället och det finns i nuläget inget som talar för att laget skall kunna hänga kvar i The Championship. De ligger bara en poäng ifrån en nedflyttningsplats just nu och har dessutom ett riktigt tufft spelprogram kvar. Formen är som sagt usel och laget har bara en vinst på de 10 senaste matcherna. Senast så förlorade Watford hemma mot Crystal P, som ligger på den sista nedflyttningsplatsen. Det var naturligtvis en tung förlust och självförtroendet är verkligen inte på topp för tillfället. Trots att det borde finnas motivation för bortalaget här så tror jag inte att dem skall kunna ta några poäng här. De har haft svårt för Preston genom åren och inte vunnit på bortaplan mot Preston på de 10 senaste matcherna, 6 förluster och 4 oavgjorda.

Preston har inte övertygat på slutet men jag spelar emot ett riktigt svagt Watford. Preston skall kunna ta en vinst här och jag tycker att oddset inbjuder till spel här.

Lycka till!

/Josef