Dagens tips ser intressant ut på förhand. Hemmalaget har usel form för tillfället och bortalaget skall vara minst en klass bättre här.

  • Match: Cesena – Sampdoria
  • Tips: Sampdoria (Asian Handicap 0)
  • Odds: 1,73 @ 888sport
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 31/10 2010 15.00

Analys:

Cesena inledde Seria A ganska starkt med två vinster, bl.a. mot Milan. Nu på slutet har det dock set sämre ut för Cesena som på de 6 senaste matcherna förlorat 5 och spelat oavgjort i en av dessa. Det ser alltså inte särskilt ljust ut för nykomlingarna och dom går en tuff säsong till mötes. Nu ställs laget också mot ett mycket starkt Sampdoria som är oerhört svårslagna. Cesena är något bättre på hemmaplan och kan hålla nolan länge om målvakten Antonioli gör en bra match, som han gjort tidigare några gånger. Truppen ser annars ganska svag ut och de mest namnkunniga spelarna är bl.a. Appiah, Jimenez, Budan och Bogdani.

Sampdoria har däremot bra form i ryggen inför dagens match. Dom har bara en förlust hittills i ligan men spelar alldeles för många oavgjorda matcher. Deras 4 bortamatcher än så länge har slutat lika men jag tror att den här matchen kan vara perfekt för att ta årets första bortavinst. Senast spelade laget 1-1 på bortaplan mot Inter och gjorde det väldigt bra. I matchen innan dess vann ”Samp” mot Fiorentina hemma med 2-1. Dessa lag är normalt sett mycket bättre än Cesena och trots bortaplan så ser läget väldigt bra ut för Sampdoria. Pazzini har ännu inte gjort mål i Seria A, kanske kan han spräcka sin målnolla här mot ett svagt Cesena? Jag tror faktiskt det, vad sägs om 0-1?

Sampdoria spelas till 1,73. insatsen tillbaks vid oavgjort.

Edit: Cassano har hamnat i onåd hos Sampdorias ledning och är med största sannolikhet inte aktuell till dagens match. Cassano är viktig för Sampdoria och det kan därför vara läge att hålla nere insatsen lite extra.

Lycka till!

/Josef