Middlesbrough vann enkelt igår med 2-0, efter 2 straffmål, och matchen var avgjord redan i halvtid. Idag bjuder jag på månadens sista tips som ni inte får missa.

  • Match: Roeselare – Anderlecht
  • Tips: Anderlecht -1 (Handicap)
  • Odds: 2,20 @ Bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 2010-02-28 20.30

Analys:

Jag spelar att Anderlecht skall vinna med minst 2 mål här.

Roeselares formkurva pekar nedåt och de har nu fyra raka matcher utan vinst. Laget har 1-2-2 på de fem senaste men har bara gjort 2 mål framåt på de fyra senaste matcherna. De är också det laget som släppt in mest mål av alla lag i ligan, 29 stycken på hemmaplan och 55 totalt sett. Näst sämsta lag har släppt in 43 mål och då förstår vi att dem har stora defensiva problem. Att dem nu då möter det bästa laget i ligan som gör absolut mest mål, gör att jag tror dem får stora problem här.

Anderlecht har fin form med 4-0-1 på de fem senaste och har gjort massor av mål på slutet. Anderlecht har gjort 52 mål, alltså bäst i ligan och har även gjort 15 mål på de fem senaste matcherna. Laget har bl.a. mött mittenlag som är bättre än Roeselare, och vunnit dessa med 5-0 och 4-0 på bortaplan. Att Anderlecht är favorit är det inget snack om men jag tror även att dem vinner med minst 2 mål.

Oddset är jättebra med tanke på lagens form och kapacitet. Anderlecht är ett offensivt lag som fortsätter göra mål även om dem leder. Här kan det rinna iväg målmässigt om dem skulle få in ett tidigt mål.

Lycka till!

/Josef