Trots massor av matcher idag så ser det svårtippat ut i de flesta matcher. Jag har letat i de lägre divisionerna och hittat ett spel som känns vettigt.

  • Millwall – Stockport (England League One)
  • Tips: Millwall ( -1,5)
  • Odds: 1,97 @ 188bet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 2010-03-27 16.00

Analys:

Millwall tillhör toppen av League One och ligger bara ynka 3 poäng efter Leeds, som innehar 2:a platsen för tillfället. Millwall kan vid en eventuell vinst här sätta rejäl press på topplagen eftersom både ettan och tvåan i tabellen möts idag. Millwall har haft kanonform på slutet och även gjort en hel del mål framåt. De har 5 vinster på de 6 senaste matcherna och har gjort 9 mål på 3 matcher. På hemmaplan är dem dessutom riktigt bra och har t.ex. släppt in näst minst mål av alla lag i ligan. För två veckor sedan vann laget hemma mot Charlton med 4-0 och tog sin femte raka hemmaseger. Charlton, på 4:e plats, är även dem ett topplag, och den segern imponerar.

Stockport har det tungt i ligan och ligger på jumboplats med hela 7 poäng upp till nästa lag, och 14 till laget ovanför nedflyttningsstrecket. Formen är minst sagt usel och laget har bara lyckats vinna två matcher sedan 12 Oktober 2009. Laget har 0-1-4 på de fem senaste matcherna och det är inget som talar för att dem skall kunna klara sig kvar i den här divisionen. Stockport har haft svårt för Millwall genom åren och har 4 förluster på de fem senaste mötena dessa lag emellan. När lagen möttes i höstas på Stockports hemmaplan, vann Millwall med hela 4-0. Det enda orosmolnet mot att tipset inte skall gå in är att Stockport inte släppt in så mycket mål på slutet, endast 5 mål på fem matcher är faktiskt helt ok.

Att Millwall skall vinna här är nog de flesta överens om, men jag tror också att dem gör det med 2 mål eller fler. Millwall har också närmat sig lagen ovanför och det borde göra att motivationen är stor till att vinna här. Stockport skall inte ha något att sätta emot här med tanke på deras tabellsituation och lagets form. Ett tidigt mål kan göra att siffrorna rasar iväg, och det är precis det jag hoppas på. Det är inte omöjligt men en 3,4-0 seger för hemmalaget. Spelas med medelinsats med tanke på vilken liga det gäller.

Lycka till!

/Josef