Tipsen har gått bättre och bättre den sista tiden, vilket känns roligt. Till lördagens spel så har jag återigen valt ett fint odds från England som jag vill trycka lite extra för.

  • Match: Middlesbrough – QPR
  • Tips: 1
  • Odds: 1,70 @ 188bet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 2010-02-27 16.00

Analys:

Här tycker jag att oddset ligger ett par tiondelar för högt och det är därför värt att spelas.

Middlesbrough kommer från två raka förluster och det är troligtvis därför som oddset ligger lite högre än det borde göra här. Dem förlusterna har kommit på bortaplan mot ganska bra lag ändå. Nu är det hemmaplan som gäller och då tror jag på bra chans för Middlesbrough. Formen är godkänd med 2-1-2 på dem fem senaste och i förlusten mot Nottingham förra veckan så spelade man jämnt mot dem spelmässigt. Som jag skrev i stryktipset så har Middlesbrough fortfarande chans på en playoff-plats, men då krävs det en vinst här.

QPR har, trots en vinst i senaste matchen, varit usla spelmässigt den senaste tiden. Laget har 1-0-4 på de fem senaste och på bortaplan har dem inte rosat marknaden alls. Senaste bortavinsten kom så sent som i början av November. Jag har svårt att se att QPR ska kunna ta någon poäng alls här men jag tror inte att dem viker ner sig helt och hållet här. QPR har många uddamålsförluster på slutet.

Middlesbrough tror jag mycket på i den här matchen, även om det blir en jämn match spelmässigt. Mycket talar för hemmalaget här och jag tror dem vinner med uddamålet till ett fint odds.

Lycka till!

/Josef