De stora ligorna börjar gå mot sitt slut och jag har hittat ett kanonodds från England denna söndag. Hemmalaget bör vinna enkelt mot ett omotiverat lag här, oddset är alldeles för bra för att avstå ifrån.

  • Match: Blackpool – Bristol City
  • Tips: Blackpool – 1
  • Odds: 2,46 @ Betsafe
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 2010-05-02 14.00

Analys:

Blackpool har haft fantastisk fin form på slutet och laget har 6 vinster på de 7 senaste matcherna. Den enda plumpen i protokollet på slutet har kommit på bortaplan mot suveräna Newcastle. Även på hemmaplan är Blackpool väldigt starka och tillhör dem bästa lagen i ligan. De ligger på en 6:e plats just nu efter att ha tagit över den playoff-platsen från Swansea i senaste omgången. Allt som krävs för slutspel är att vinna här, och det skall man göra trots att motståndet tillhör den övre halvan av tabellen. Blackpool har på de 3 senaste hemmamatcherna vunnit med 2 mål eller mer trots att motståndet varit lag som Nottingham, Doncaster och just Swansea. Blackpool har även revansch att utkräva då dem förlorade senaste lagen möttes.

Bristol City har gjort en bra säsong och formen på slutet har också varit riktigt bra med 5 vinster på 7 matcher. Men då ska vi komma ihåg att Bristol C spelat mot lag på den nedre halvan av tabellen. De ligger på en 10:e plats och har egentligen inget att spela för mer den här säsongen. Dessutom är laget inte alls lika bra hemma som på bortaplan och kommer att få det hett om öronen här när Blackpool kommer att göra allt för att vinna. Motivation slår klass brukar man säga och i det här fallet tror jag att hemmalaget har både och.

Här spelas att Blackpool vinner med 2 mål eller fler, till oddset 2,46. Blackpool tar inga risker här utan kommer att ösa på för att behålla sin playoff-plats.

Lycka till!

/Josef