Mängder av matcher idag från alla de stora ligorna. Jag har hittat ett fint odds på ett hemmalag som inte riktigt haft marginalerna med sig på slutet, jag tror på vinst idag.

  • Sheffield W – Watford
  • Tips: 1
  • Odds: 2,18 @ Pinnacle
  • Units: 3/10
  • Speltopp: 2010-03-24 20.45

Analys:

Sheffield W ligger ganska illa till i ligan och har bara någon ynka poäng ner till närmaste lag på nedflyttningsplats. Formen är dock tveksam och Sheffield W har 1-3-1 på de fem senaste matcherna. De kommer till den här matchen med 3 raka oavgjorda matcher i ryggen och nu är det dags för en vinst. I senaste matchen mot Derby skapades en hel del lägen men bollen ville inte in utan de fick nöja sig med 0-0 då. Tränaren, Irvine, uttryckte sin besvikelse då med de missade poängen, eftersom det är på hemmaplan dem skall ta sina vinster. Jag tror istället på islossning nu mot ett ganska instabilt och ojämnt Watford.

Watford har spelat uselt på slutet och har bara tagit en vinst på de 7 senaste matcherna. Dessutom har laget bara tagit 2 poäng på de 10 senaste bortamatcherna i ligan, vilket också är ett riktigt dåligt facit. Målformen på dessa matcher skrämmer inte heller då Watford bara lyckats peta in bollen i motståndarmålet 3 ggr på dem här 10 bortamatcherna. Laget har rasat ordentligt i tabellen under den senare delen av säsongen och är i allra högsta grad inblandade i bottenstriden. Formen och självförtroendet är i botten och då tror jag att dem får det svårt att ta några poäng här, trots att det är en match mot en bottenkollega.

Detta är naturligtvis en viktig match för båda lagen men jag tror att Sheffield W, tack vare hemmaplan, kommer visa sig vara det starkare laget här. Tudgay och Clarke, anfallare i Sheffield W, har missat en del chanser på slutet men tar revansch idag. Oddset ligger en bit över 2 ggr pengarna och det tycker jag absolut är värt ett litet spel.

Lycka till!

/Josef