Gårdagens dubbel satt fint till 2 ggr pengarna och nu tar vi nya tag. Champions League står på schemat och jag tycker mig ha hittat en spelvärt odds i en av matcherna.

  • Match: CSKA Moskva – Sevilla
  • Tips: 1 (CSKA Moskva, Draw no bet)
  • Odds: 2,00 @ Bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 2010-02-24 18.30

Analys:

Här spelar jag CSKA Moskva, Draw no bet eller asian handicap 0 som det också kan heta på vissa spelsidor.

CSKA är ett svårslaget lag på hemmaplan mycket tack vare den fanatiska hemmapubliken, men också tack vare vädret. Ryssarna är vana vid spel i minusgrader, något som lagen runt medelhavet inte uppskattar särskilt mycket. Det blir också tydligt när de europeiska lagen åker till Ryssland och gång på gång gör dåliga resultat. CSKA kommer från fina resultat ifrån solcupen i Spanien och trots lite färre matcher på slutet så har laget ändå bra form. De spelar offensivt och snabbt och är ett minst lika bra lag som Sevilla. Jag tror att dem kommer att gå för vinst här och sedan hoppas på ett bra resultat i bortamatchen. Dem är en knapp favorit här och oddset ser väldigt bra ut.

Sevilla har matchats hårt på slutet med både ligaspel, Copa del Rey och nu även Champions League. De vann senast borta mot Mallorca men den segern kostade. Nu åker man alltså till Ryssland för match mot ett riktigt bra lag och frågan är hur motiverade laget kommer vara när dem kommer fram dit. Jag tror inte att dem kommer vika ner sig men dem är helt klart nöjda med ett oavgjort resultat här. Sevilla vann sin grupp tidigare men de hamnade i en av de lättaste grupperna på pappret, nu ställs man mot ett betydligt mer svårspelat lag och då tror jag att dem får det tufft.

Lycka till!
/Josef