Vi värmer upp inför helgen med ett fint fredagstips. Jag har hittat en kanonodds på ett hemmalag med fin form som nu möter ett bottenlag som spelat extremt dåligt den sista tiden.

  • Match: Tours – Vannes ( Franska Ligue 2)
  • Tips: 1
  • Odds: 2,04 @ Pinnacle
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 2010-04-23 20.00

Analys:

Tours har hittat formen rejält på slutet och har spelat riktigt bra. De har 3-2-0 på sina fem senaste matcher och har verkligen imponerat. Senast vann laget borta mot Angers, som är ett av de starkaste hemmalagen i hela ligan. På hemmaplan har man inte varit så imponerande den här säsongen men med den formen laget har nu, så tror jag att laget kan ta en fin ny vinst här igen. De är i allra högsta grad med i toppen av tabellen och har i nuläget bara 4 poäng till en uppflyttningsplats. Skulle dem vinna här så sätter dem ordentlig press på lagen ovanför och det är precis det dem vill.

Vannes vann sin senaste match hemma mot bottenlaget Istres och tog första vinsten på 9 matcher. Laget har 1-0-4 på dem fem senaste och har inte imponerat alls den sista tiden. Innan vinsten senast hade laget alltså 4 raka förluster och hela 0-8 i målskillnad på dessa 4 matcher. Trots vinsten senast så tror jag inte att chansen till poäng är särskilt stor här på bortaplan. Vannes ligger i botten av tabellen och är i behov av poäng men jag tror att det är sina hemmamatcher som dem skall försöka ta sina poäng i.

Vannes har varit luriga på bortaplan under säsongen men formen på slutet har varit smått katastrofal. Tours form är på topp och med fördelen av hemmaplan samtidigt som laget jagat topp-3 lagen så tror jag på en fin vinst här. Oddset ligger också över 2 ggr pengar och det är definitivt värt ett spel.

Lycka till!

/Josef