De Graafschap vann enkelt i fredags och handicapspelet satt till ca 2 ggr pengarna. I dag har jag valt ut en match mellan två målglada lag och jag tror på mycket mål i dagens match.

  • Match: Fulham – Manchester City
  • Tips: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,26 @ 10bet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 2010-03-21 16.00

Analys:

Fulham har gjort det klart godkänt i ligan på slutet och har bara en förlust, mot Man U, på de fem senaste matcherna. Hemma på Craven Cottage är laget svårslaget och Fulham har nu tre raka vinster på hemmaplan. De vann i veckan mot självaste Juventus, i Europa League, med 4-1 på hemmaplan. Jag tror att hemmalaget kommer gå in till den här matchen med ett stort självförtroende, trots att man möter ett av de bättre lagen i serien. A Johnson och J Pantsil saknas.

Manchester City ligger på en 6:e plats i ligan och har inte förlorat en match på de fem senaste, facit är 2-3-0. Man City är något oberäkneliga och kan blanda och ge i sina insatser ganska ofta. De förlorade t.ex. mot Hull i början av Februari med 1-2 men slog Chelsea på bortaplan samma månad med 4-2. Lagen ovanför Man C i ligan vann i helgen och de måste gå för vinst här om de vill hänga på topplagen. Förutom målfarlige Tevez finns också Adebayor i laget. C Bellamy har börjat göra mål igen och jag tror på en hel del mål i den här matchen också. W Bridge, M Johnson och M Petrov saknas.

På de 20 senaste matcherna dessa lag emellan så har 13 matcher slutat med 3 mål eller mer. 6 av de 8 senaste mötena har slutat med 3 mål eller fler. Fulham släpper inte in så mycket mål på hemmaplan men efter veckans urladdning mot Juventus så är koncentrationen inte på topp. De ligger dessutom i mitten av tabellen, utan egentlig chans till nedflyttning eller en topplacering, och satsar på cuperna i första hand. Man City har allt att spela för och kommer gå för fullt, vilket kan straffa sig. Jag spelar överspelet här med måttlig insats.

Lycka till!

/Josef