1/2 spel gick in igår och dagen slutade ungefär plus minus 0. Tills ikväll har jag hittat en match som jag tror kommer bjuda på mycket mål.

  • Match: Bari – Milan
  • Tips: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,02 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 2010-02-21 20.45

Analys:

Milan spelade en tuff Champions League-match i veckan mot Man U och fick till slut se sig besegrade med 2-3. Formen i ligan har varit alldeles för svag på slutet för att kunna utmana ordentligt om ligatiteln i år. Laget har 2-2-1 på de fem senaste matcherna och är därför i behov av en vinst här. Milan kommer självklart att gå för vinst här på bortaplan vilket kommer öppna för en hel del kontringar för hemmalaget. Offensiven ser väldigt bra ut i Milan, Ronaldinho verkar ha hittat formen igen och både Huntelaar och Pato har börjat göra mål. Milan har också på de två senaste matcherna gjort 5 mål framåt och släppt in lika många bakåt, CL inräknat.

Bari är ett starkt hemmalag och har hunnit med att spela oavgjort mot Inter, samt slagit Juventus hemma (3-1). i deras fem senaste hemmamatcherna har dem gjort minst två mål framåt. Baris senaste hemmamatcher har slutat 2-2 och 4-2, det har alltså varit svängdörrar i både försvar och framåt. I den här matchen kommer det att dyka upp många lägen till kontringar och mål, då Milan kommer att ha det mesta av bollinnehavet.

Milan behöver en vinst här, dels för att skaka av sig den tunga förlusten i veckan, men också för att inte tappa mer poäng till topplagen. Bari är som bekant ett underskattat lag som tar de flesta av sina poäng på hemmaplan. Båda lagen spelar offensivt och det bäddar för många mål i den här matchen. Oddset duger gott och väl och jag tycker det är värt att spela med medelinsats.

Lycka till!

/Josef