Idag hämtas tipset från Champions League, där jag hittat ett bortalag som har bra chans till poäng.

  • Match: Twente – Werder Bremen
  • Tips: 2 (Spel utan kryss)
  • Odds: 2,10 @ Betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20/10 20.45

Analys:

Tipset är ett så kallat DnB, d.v.s. insatsen tillbaks vid ett oavgjort resultat.

Twente är ett starkt hemmalag och fick som bekant med sig 2-2 hemma mot Inter i den första omgången av Champions League. Totalt sett så har dock Twente haft problem med att vinna några matcher i CL, lag har 0-3-3 på de sex senaste matcherna i CL. Det råder inga tvivel om att lagen ute i Europa är betydligt tuffare att slå än lagen i den inhemska ligan. Twente har ändå fin form och den enda förlusten på slutet kom i just CL mot Tottenham på bortaplan. Det var en match där Twente för övrigt var nästintill utspelade hela andra halvlek. Trots hemmaplan så ser det mörkt ut även här till en vinst i CL, jag tror helt enkelt inte att laget räcker till i Europaspelet i år heller. Håll dock koll på Theo Janssen.

Werder Bremen är mycket mer rutinerade i dessa sammanhang och behöver vinna om de vill spela vidare även i slutspelet. De är också rejält revanschsugna efter den förnedrande 0-4 förlusten mot Inter i den senaste omgången. I den första matchen i CL mot Tottenham, låg dom under med 0-2 efter dryga kvarten men lyckades hämta upp till 2-2. Werder Bremen är stabila och gör sällan bort sig i CL, undantaget senaste matchen mot Inter. De brukar vanligtvis göra minst ett mål i varje match och kan dom bara hålla nollan här första halvtimmen så ser läget ljusare ut. Hugo Almeida gör ofta mål och även Arnautovic är en spelare som Twenteförsvaret får se upp med.

Första målet bli otroligt viktigt här men bortalaget är stabilare och Twente har haft problem med att knyta ihop säcken tidigare i matcherna i CL. Spelas med medelinsats.

Lycka till!