Äntligen fredag och vi värmer upp inför helgen med ett riktigt bra odds som jag hittat från en av de lägre divisionerna i fotbollseuropa. Jag har letat och letat och hittat ett handicapspel som ni inte får missa.

  • Match: De Graafschap – FC Volendam
  • Tips: De Graafschap -1 (Handicap)
  • Odds: 2,15 @ Tipico
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 2010-03-19 20.00

Analys:

De Graafschap är överlägsen etta i tabellen och är ruskigt starka på hemmaplan där dem också brukar ösa in mål. De har gjort mest mål i ligan, 61 st, och släppt in minst också. Formen går inte att klaga på heller och laget har 5 raka vinster i ligan, en liga som dem för övrigt leder med hela 10 poäng före tvåan.  Senast vann laget borta mot Fortuna Sittard med 2-0, ett lag som är likvärdigt dagens motståndare, FC Volendam. Innan dess vann laget två hemmamatcher med 3-0 och 3-1. De matcherna spelades mot lag som ligger på 3:e och 4:e plats i tabellen, vilket är imponerande. Med den målform som laget har idag så skall ett lag som Volendam inte vålla några som helst problem och jag tror att dem vinner med minst 2 mål här. Senast lagen möttes vann Graafshap med 1-0 på bortaplan. Nu är det hemmaplan.

Volendam har inte imponerat på slutet, speciellt inte på bortaplan där laget nu har spelat 4 matcher utan en vinst. Dessutom släpper laget in mycket mål i sina matcher, vilket jag tror kommer straffa sig rejält när dem nu möter seriens bästa lag. De har på de fyra senaste matcherna gjort 11 mål vilket är ganska bra men har också släppt in 13 mål i dessa matcher. Det är alltså svängdörrar både framåt och bakåt hos bortalaget. Försvaret ser dock starkt ut hos hemmalaget så jag tror inte att laget gör så många mål här idag.

Oddset hos Tipico är väl värt ett spel men jag kan även tipsa om att spelet finns hos andra lite mer vanliga spelbolag. Pinnacle har -1 -1,5 till 1,99 vilket också är klart spelvärt men med mindre insats. Över 3 mål finns också hos samma bolag till 1,90. Alla dessa är spelbara tycker jag men jag rekommenderar handicapspelet i första hand, medelinsats.

Lycka till!

/Josef