Efter lite otur i helgen så kommer det nya möjligheter redan till veckan. Trots att det är Champions League i veckan så hämtar jag istället dagens tips från The Championship.

  • Match: Norwich – Crystal Palace
  • Tips: 1 (Norwich vinner)
  • Odds: 1,73 @ Bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19/10 20.45

Analys:

Norwich har inlett serien väldigt bra, mycket bättre än förväntat och ligger på en fin 3:e plats för tillfället. Laget har 3-1-1 på de fem senaste matcherna och har inte heller släppt in något mål på de två senaste matcherna. Nu senast så gjorde Norwich en bra match på bortaplan mot serieledande QPR, laget missade bl.a. en straff då och kunde mycket väl ha avgått med segern i den jämna matchen. Nu möter man ett betydligt svagare lag och dessutom spelas den här matchen nu på hemmaplan. Norwich har en intressant trupp med bl.a. Walesiske landslagsmannen Crofts, 3 mål hittills från mittfältet. På topp finns spelare som Holt och Jackson som gjort 2 respektive 3 mål. Allt detta talar för en säker säker för hemmalaget.

Crystal Palace har tvärtom haft en minst sagt usel inledning på säsongen. Crystal P har 0-2-3 på deras fem senaste matcher och imponerar verkligen inte. Dessutom har Crystal P inte ens lyckats gör mål på deras 5 bortamatcher i ligan, det är svagt. Trots en ganska bra trupp så har dom inte fått spelet att stämma sedan mitten av förra årets säsong. De har haft stora bekymmer med både skador och avstängningar. Evertonlånet James Vaughan har varit avstängd några matcher och spelare som Counago, Ambrose, Barrett, Danns och Hills är och har varit skadade. Det ser verkligen tunt ut framåt och jag tror inte att Crystal P får med sig några poäng alls härifrån.

Norwich är det starkare laget av dessa och bör kunna ta en komfortabel seger på hemmaplan. Ettan spelas med medelinsats.

Lycka till!

/Josef