Återigen dags för fler matcher i Champions League, kul! Dem ska jag bara njuta av och jag har istället valt ett odds från en av de lägre divisionerna i England. Oddset ser helt klart intressant ut.

  • Match: Notts County – Grimsby
  • Tips: Notts County – 1
  • Odds: 2,30 @ Bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 2010-02-17 20.45

Analys:

Svennis gamla lag möter här ett av de sämre lagen i ligan och bör vinna om dem vill hänga med i toppen. Jag tror att dem gör det och även att dem vinner med minst 2 mål.

Notts County förlorade senast mot topplaget Bournemouth på bortaplan, men hade bra form innan den matchen. Laget har 4-0-1 på dem fem senaste och har gjort 11 mål i dessa matcher. Lee Hughes har gjort fem av dessa mål och är i kanonform för tillfället, kanske kan han göra ett även här. Notts County är ett lag som tillhör toppen och vill dem behålla sin placering i ligan bör dem vinna här eftersom lagen nedanför jagar febrilt. Hemmaplan betyder mycket för Notts County som haft det lätt där mot de sämre lagen i ligan. De har vunnit med 3-0, 2-0, 2-0, 5-0 och 4-0 när de spelat mot lagen på den nedre halvan. Endast Torquay har tagit poäng där, 2-2.

Grimsby ligger näst sist i tabellen och har inte vunnit en match sedan slutet av september. Laget har 0-3-2 på de fem senaste och har bara gjort två mål framåt på dessa fem matcher. Visst spelar laget oavgjort ofta, men det räcker inte om laget vill avancera till en plats ovanför nedflyttningsstrecket. Grimsbys senaste förlust kom för övrigt mot just Notts County på hemmaplan, 0-1 slutade den matchen. Nu är det dessutom bortamatch och då tror jag att laget får det ännu svårare.

Ett tidigt mål för hemmalaget så tror jag att handicapspelet sitter. Det enda orosmomentet är Grimsbys rad av oavgjorda matcher. Jag väljer ändå att spela här med en liten insats då jag tycker att oddset ser väldigt intressant ut.

Lycka till!

/Josef