Strasbourg vann till fina 2,00 ggr pengarna efter en fin 1-0 seger. Idag har jag hittat en match från England, och det är ett kanondrag som ni inte får missa.

  • Match: Derby – Preston
  • Tips: Derby (DnB)
  • Odds: 2,02 @ Pinnacle
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 2010-02-16 20.45

Analys:

Här spelas Derby med ”Draw no bet”, dvs att Derby skall vinna till oddset 2,02. Vid oavgjort får man insatsen tillbaka.

Derby kommer med fin form inför den här matchen och har 3-1-1 som facit på de fem senaste matcherna. Dessutom har laget spelat bra på hemmaplan och slagit topplagen Nottingham och Newcastle. Framförallt imponerade laget i 3-0 segern mot Newcastle och jag tror att självförtroendet är på topp inför den här matchen. Laget var nära att klara 1-1 mot Birmingham i Cupen i helgen men släppte in ett sent mål och kan nu koncentrera sig på ligan. Derby ligger på en 16:e plats just nu men hör egentligen hemma lite högre upp i tabellen. Med Robbie Savage på mittfältet och en Rob Hulse som börjat hitta målet igen så tror jag att Derby har goda möjligheter att ta ytterligare en vinst här.

Preston har på intet sätt spelat dåligt på slutet, laget har raden 2-1-2 på de fem senaste matcherna. Det är dock på hemmaplan som de tar sina flesta poäng och bortaspelet har sett riktigt blekt ut på slutet. Preston har bara en vinst på de fem senaste bortamatcherna, resterande 4 har slutat med förlust. Den enda vinsten kom för övrigt mot jumbolaget Peterborough. Jag sätter också ett stort frågetecken för lagets målform då Preston gjort väldigt lite mål på slutet, bara 3 mål framåt på 8 bortamatcher är inte speciellt bra. Jag tror att laget får det svårt även här med tanke på Derbys fina form.

Jag har svårt att se att Derby förlorar den här matchen, möjligtvis kan Preston få med sig ett kryss och jag spelar därför DnB till ganska hög insats.

Edit. Ser att oddset sjönk en del under kvällen och natten. Tycker ändå spelet i sig är bra och kan vara värt att spela med en mindre insats.

Lycka till!

/Josef