Pengarna tillbaks senast då Sunderland klarade krysset trots en tidig utvisning. Vi tar nya tag idag med Champions League, där jag hittat en tydlig vinnare.

  • Match: MSK Zilina – Chelsea
  • Tips: Chelsea -1
  • Odds: 1,80 @ Betfred
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 2010-09-15 20.45

Analys:

Chelsea har, trots bortaplan, väldigt bra chanser att vinna här och få en bra start på årets Champions League. Ligaspelet har börjat så bra som det bara går och laget har 4 raka vinster och hela 17-1 i målskillnad på dessa 4 matcher. Chelsea åkte ut ur Champions League tidigt förra året och jag tror att dom är väldigt revanschsugna i år. Truppen är i stort sett intakt sedan förra året och laget kan gå riktigt långt i år med tanke på att dom nu fått ytterligare tid att spela ihop sig på. I Chelsea finns mängder av klasspelare som t.ex. Terry, Lampard, Malouda, Drogba, Anelka, Zhirkov, Cole osv. Det är i stort sett bara landslagsspelare och de bör kunna ta en komfortabel vinst här på bortaplan. Chelsea har klass, form och motivationen här för att kunna vinna med minst två mål.

Zilina, från Slovakien, har inlett sin säsong väldigt lovande och har 4 vinster och 4 oavgjorda på de inledande 8 matcherna. I senaste matchen så vann laget ”bara” med 2-1 hemma mot jumbon Tatran Presov, vilket inte är särskilt imponerande. Trots hemmaplan så bör Zilina inte ha några chanser på poäng här idag. Chelsea är ett världslag och får dom in ett mål tidigt i matchen så kommer inte att Zilina att hänga med. Jag tror också att Zilina är relativt nöjda med att ha tagit sig till gruppspelet här. Allt är en bonus från och med nu, men här kammar dom tyvärr noll.

Chelsea har hamnat i en ganska svag grupp och vill börja på bästa tänkbara sätt. Med tanke på vilka kvalitéer det finns i laget så bör dom kunna vinna med minst två mål här. Spelas med måttlig insats då detta är första matchen i gruppspelet.

Lycka till!

/Josef