Reading vann igår betryggande med 2-0 och oddset på 1,80 satt fint. Formen är på väg uppåt och vi fortsätter med nya tips idag.

  • Match: Manchester United – Fulham
  • Tips: Man U – 1 (Handicap)
  • Odds: 1,73 @ Bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 2010-03-14 14.30

Analys:

Man U form är riktigt riktigt bra för tillfället och dem har nu tre raka vinster, inklusive den övertygande 4-0 vinsten mot Milan i Champions League i veckan. Formen i ligan är klart godkänd den med och laget har 3-1-1 på de fem senaste. Chelsea vann igår och leder nu ligan före Man U, därför krävs det en vinst här idag av Fergusons grabbar. Man U är svårslagna hemma och släpper in väldigt få mål där, bara 8 insläppta mål hittills. Självförtroendet är stort efter den stora vinsten i CL och dessutom är nu Vidic/Ferdinand tillsammans i backlinjen igen. Rooney i all ära men jag har på slutet imponerats av Valencia, Nani och Park. Dessa tre spelar väldigt offensivt och springer något otroligt mycket under matcherna, vilket gör det svårt för motståndarna. Jag tror på en säker seger för Man U med minst ett mål här.

Fulham har spelat ganska bra på slutet och har 3-2-0 på de fem senaste matcherna. Alla vinster har kommit på hemmaplan för på bortaplan har laget inte vunnit sedan premiärmatchen mot nuvarande jumbon Portsmouth. Fulham har bara tagit 9 poäng på 14 bortamatcher och trivs inte alls utanför Craven Cottage. Målen har också uteblivit på bortaplan och laget har inte gjort mål i de 4 senaste bortamatcherna, vilket är rent ut sagt dåligt. Jag har därför svårt att se att laget skulle ta några poäng här idag mot ett av ligans bästa lag.

Man U gör ofta mycket mål på hemmaplan och gör dem bara ett tidigt mål här så bör handicapspelet sitta ganska enkelt. Jag avslutar med Man U resultat i de senaste hemmamatcherna, 3-0, 5-0, 4-0, 3-0, 5-0, 3-0 osv.

Lycka till!

/Josef