Braga vann i måndags trots en utvisning tidigt i matchen, starkt gjort. Idag bjuder jag på en fint speltips där bortalaget visat upp en otrolig form den sista tiden.

  • Match: Parma – Inter
  • Tips: 2 ( Inter vinner )
  • Odds: 1,91 @ Totesport
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 2010-02-10 20.45

Analys:

Parma har usel form på slutet och har hela 5 förluster och 1 oavgjord på de senaste 6 matcherna. Dessutom har laget haft stora problem med att göra mål, bara tre gjorda mål på dessa sex matcher är långt ifrån godkänt. Fortsätter laget på samma sätt så är risken stor att dem får kämpa för nytt kontrakt även detta år. Tittar man på spelartruppen så är det inget som skrämmer och jag är förvånad över att laget ligger så högt upp i tabellen som dem gör idag ( 12:e plats). Parma är också ett lag som haft svårt mot Inter genom åren, de har bara lyckats vinna 2 gånger av 17 möten sedan säsongen 01/02.

Inter har å andra sidan vunnit 10 gånger mot Parma och resterande 5 matcher har slutat oavgjort. Formen hittils i år kan man inte klaga på , Inter har bara förlorat 1 match och spelat oavgjort 3 ggr på de senaste 16 matcherna, resterande har laget vunnit. Nu senast har Inter vunnit mot både Cagliari och Milan på hemmaplan och självförtroendet är på topp. Framåt har det sett otroligt bra ut också, firma Milito och nye Pandev har producerat framåt. Nu väntar vi bara på att Etoo skall komma igång efter att ha varit borta ett tag. Milito är förövrigt glödhet och har gjort mål i fyra raka matcher, Pandev har gjort mål i tre raka matcher. Stankovic är tveksam till start men det skall inte spela någon roll, Inter skall vinna ändå.

Jag tror Inter vinner här med uddamålet och går ifrån ytterligare i tabelltoppen. Det skiljer massor mellan dessa lag och formkurvorna pekar åt motsatt riktning för lagen. Inter bör vara stor favorit här och jag tycker att oddset på 1,91 är klart spelvärt.

Lycka till!

/Josef