wpt-logoWorld Poker Tour (WPT) Grand Prix de Paris är nu inne på sin näst sista speldag, och en av de 24 spelare som fanns på plats när borden öppnade var svenske Jonnie Sonelin.

Med blott 77 500 i stacken befann sig Sonelin på plats 22 i markerlistan vid dagens start, och tvingades kämpa hårt. Ganska snart gick han all-in innan floppen i en hand mot Koon och förlorade, vilket innebar att han åkte ut till plats 22. Vinstpengar börjar betalas ut från och med plats 21 i WPT Grand Prix de Paris 2013, så Jonnie Sonelin blev turneringens bubbelpojke. Han är även den svensk som tog sig allra längst i årets WPT Grand Prix de Paris.

Jonnie Sonelin är 28 år gammal och bosatt i Norrköping. Han är bror till den mer välkände pokerspelaren David Sonelin.

Sonelins sista hand i WPT Grand Prix de Paris 2013

Jason Koon fick spader ess – klöver dam på hand, och öppnade med 12 000. Detta fick shortstackade Sonelin, som satt med klöver ess – spader kung, att gå all-in med cirka 60 000.

”Jag gillar den här grabben, och jag tycker synd om honom för han tävlar mot världens mest tursamma spelare,” kommenterade Koon innan dealern började lägga kort på bordet.

Redan första kortet av floppen var den dam Koon ville ha, och sedan följde 6 – 2 – 9 – 2 som inte var till någon nytta för Sonelin.

Sonelin åkte därmed ut till plats 22 i WPT Grand Prix de Paris.

Party Poker har resepaket till WPT Prague

Vill du också spela i WPT? I december kommer WPT att spelas i Prag som en del av den stora pokerfestival som äger rum där just då, och hos Party Poker på nätet kan du nu vinna resepaket som innehåller både inköp till WPT Prague Main Event, boende i Prag och rese- och fickpengar.

För den som kan tänka sig att börja längst ned i satellitstrukturen hos Party Poker finns gratisturneringar tillgängliga varje dag, så det är fullt möjligt att vinna ett resepaket till WPT Prague utan att satsa ett öre!

Gör ett besök hos Party Poker för att få veta mer.