guidetti

Landslagsanfallaren John Guidetti har haft en jobbig tid i sin klubb Celta Vigo. 24-åringen har inte fått den speltiden han hade önskat och nu öppnar han för att lämna klubben. – Vi får se vad som händer. Men som situationen är nu är det inte hållbart, säger Guidetti till Sportbladet.

52 minuter speltid den här säsongen

Guidetti har enbart medverkat i 4 av 11 ligamatcher den här säsongen och den totala speltiden är enbart 52 minuter. Han var förvisso borta i inledningen på grund av skada, men ändå. Det är ingen hållbar situation om man vill vara med och konkurrera i landslaget.

John Guidetti är allt annat än nöjd med situationen.

- Det är klart att det inte är en bra situation i klubben, jag är inte nöjd med det, det är något som måste lösas och vi har börjat ta tag i det. Men när jag spelar gör jag det jävligt bra och mer än så kan man inte göra, säger Guidetti till Sportbladet.

Det är inte första gången Guidetti ryktas vara på väg bort från Celta Vigo. Redan inför säsongen pratades det om att han skulle lämna, men efter en stark försäsong valde klubben att behålla honom. Nu återstår det att se hur de agerar i januari.

Janne Andersson har fortsatt förtroende

Trots den minst sagt skrala speltiden i sitt klubblag, har Janne Andersson valt att ta ut Guidetti i den landslagstrupp som ska möta Italien i ett dubbelmöte om VM-biljetten.

Guidetti är uttagen i truppen och ska konkurrera med Marcus Berg, Ola Toivonen samt Isaac Kiese Thelin.

Första mötet mot Italien spelas på Friends Arena den 10:e november klockan 20:45. De bästa oddsen hittar ni som vanligt hos Bethard. Blir du medlem nu så får du en välkomstbonus på 100 % upp till 1400 kronor.

Besök Bethard