Titanbet BarnesUndrar du vad den gamle Liverpool-hjälten John Barnes sysslar med nuförtiden? Vi kan inte avslöja vad han gjorde fram till för någon vecka sedan, men från och med nu kommer han i varje fall att vara ambassadör för Titanbet. Det är dock inte första gången Liverpool-legenden slår sina påsar ihop med Titanbet. Han var nämligen även med i marknadsföringen under fotbolls-VM i Brasilien förra året.

Som ambassadör för Titanbet kommer John Barnes bland annat ha en egen blogg på sajten där han delar med sig av såväl speltips som kuriosa och intressanta nyheter. Det är givetvis Premier League han kommer att ha mest fokus på.

Prova Titanbet med 1000 kr bonus

Titanbet är ett europeiskt spelbolag som finns på svenska. I spelutbudet finns såväl odds (inklusive live betting) som poker och casino. Det är den brittiska mjukvaruutvecklaren Playtech som driver sajten och som levererar all mjukvara. Med Playtech i ryggen kan Titanbet anses vara ett mycket tryggt och säkert spelbolag.

Om du är intresserad av att prova på Titanbet för odds kan du just nu inkassera ett gratisspel på 250 kr. För att ta del av detta ska du placera fem spel till odds på minst 2.00 med en insats på minst 50 kr styck. I tillägg finns ett stående erbjudande genom vilket du får 50 kr extra varje dag du spelar för 500 kr eller mer. Du kan också plocka hem ett riskfritt spel när du provar Titanbet i mobilen/surfplattan för första gången.