Johan Storåkers har skrivit på för 5050Poker och får därmed bland annat Andreas Berggren, Johan Berg och Oskar Silow som stallkamrater.

Storåkers är en av Sveriges mest välmeriterade turneringsspelare och var Red Pro hos Full Tilt Poker fram tills dess att de blev av med sin spellicens. Han har bland annat vunnit Amsterdam Master Classics och Swedish Open, kommit tvåa i Aruba Classic, kommit trea i en WPT-turnering och tagit sig till fjärde plats i en EPT-turnering. Till detta tillkommer sex pengaplaceringar under World Series of Poker. Storåker började spela poker med Stefan Diös i början av 1990-talet och sa upp sig från jobbet 1997 för att satsa helhjärtat på pokern.

”Johan kommer agera som TeamPro samt vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att spetsa vår produkt än mer,” säger företagets VD Patrick Sjögren.  ”Johan kommer att vara en viktig del av vår satsning på att föra in pokern på nya och mindre etablerade marknader i Europa och världen.”

5050Poker drivs av ett gäng svenska pokerspelare i vilket bland annat Joakim Geigert, Stefan Odelberg och Mattias Ericsson ingår. Även Cem Yeter från produktionsbolaget Mastiff och Peter Bertilsson som tidigare var chef för Boss Media ingår i ledningen.