Unibet

1-1 mot Nederländerna ska förhoppningsvis följas upp av en första seger för Janne Andersson som förbundskapten när Sverige ikväll tar sig an Luxemburg. Allt annat än tre poäng för vårat svenska landslag måste ses som ett misslyckande och vi kan förvänta oss en helt annan matchbild än den mot Nederländerna för en dryg månad sedan. Sverige kommer med en bra känsla till matchen och förhoppningsvis kan vi få se ett spel som bådar gott inför kommande VM-kvalmatcher!

 

Luxemburg – Sverige | 20.45 Stade Josy Barthel

På plats 145 från den senaste FIFA-rankingen hittar vi kvällens motståndare Luxemburg, ett landslag som aldrig tagit sig till ett internationellt mästerskap. Självklart gäller Sverige som stora favoriter i matchen och det ska mycket till om inte Janne Andersson ska få inkassera sin första vinst som svensk förbundskapten.

Luxemburg förlorade i första omgången av VM-kvalet med 3-4 mot borta mot Bulgarien i en mycket spännande match där avgörandet kom långt in på tilläggstid. Nu ställs man emot ett ännu tuffare motstånd i form av Sverige där det kommer att krävas något alldeles extra för att undvika ännu en förlust.

Kvällens match är en match som Sverige ska vinna utan några större problem, speciellt då Luxemburg åkt på ett helt gäng skador bara dagar innan drabbningen, så illa att man under veckan fick ställa in en träning. Nu lägger vi allt vårt hopp till Janne Andersson och hans svenska landslagstrupp, första VM-kvalsegern ska bärgas!

Spela på matchen hos Unibet där Sverige i nuläget gäller som storfavorit. Ett perfekt tillfälle att dryga ut spelkassan inför den kommande helgen!