BingoLotto med folkkära Lotta Engberg i spetsen fortsätter presentera nya moment - nu är det nypremiär för Jackpotveckan. Det innebär extra höga vinster och fler vinstchanser med en extra bingobricka att spela på i Treans bingo. Lotta är denna vecka nyfiken på Anna Book, som kommer att både granskas och överraskas.

-”Jag har väntat på Jackpotveckan med spänning. Att kunna fortsätta dela ut höga vinster till spelarna även efter förra veckans Guldkväll känns otroligt bra”, säger Lotta Engberg.

Anna Book håller just nu på med repetitionerna av familjemusikalen ”Sune” och lanseringen av självbiografin – boken om Anna Book. Varje gäst hos Lotta denna höst får möjligheten att hjälpa Sveriges ideella föreningar genom att skänka en check på 10000 kronor. Anna Book har valt att skänka sina 10000 kronor till Solna IF.

I Finalspelet denna vecka har Harry Bergstrand från Helsingborg chans att spela hem hela tre miljoner kronor genom att gissa kortvalörer. Som mest åker han hem med tre miljoner kronor och som minst med 100000 kronor.

BingoLotto sänds söndagen den 5 oktober i TV4 Plus, klockan 19.00-21.00.