Bouncy BallsMaria Bingo har fått äran att betala ut en rejäl vinst till en lycklig spelare. Spelaren med användarnamnet ”bettyen” tog 2 mars nämligen hem en finfin vinst på 1,6 miljoner.

Bettyen tog inte hem vinsten på bingospel, inte heller på någon av Marias alla fullfjädrade videoslots från bland annat Net Entertainment. Nej, Bettyen kammade hem storkovan på en av minislottarna i bingoklienten. Spelet ifråga är Bouncy Balls.

Maria Bingo erbjuder ett helt gäng så kallade minislots i sin bingoklient. De är för närvarande cirka 30 stycken och de finns listade uppe i högra hörnet i mjukvaran. Här blandas mycket populära titlar från nätcasinon med titlar som är helt och hållet skapade för att fungera som minispel på bingosidor.

En del av titlarna har faktiskt progressiva jackpottar och Bouncy Balls är en av dem. Det var just precis en jackpott som Bettyen plockade hem. Lite speciellt med jackpotten på Bouncy Balls är att spelaren bestämmer själv hur stora vinsterna kan bli. I skrivande stund är den minsta jackpottvinsten cirka 75 000 kr medan maxvinsten är skyhöga 7,5 miljoner kronor.

Bettyen vann inte maxpriset men hon är nog ganska glad över sin vinst ändå. En representant från Maria Bingo fick sig en pratstund med vinnaren och det visade sig att hon snart kommer att bli mormor. 1,6 miljoner räcker nog ganska långt om hon vill skämma bort sin lilla guldklimp.