mariabingoMaria Bingo är kanske en av de flitigaste bingosidorna när det gäller att plocka fram erbjudanden med jämna mellanrum. Det går knappt en dag utan att det finns något extra skoj att ta del av i kampanjkalendern. Nu idag fredag finns en väldig massa pengar i jackpottpooler i totalt tre av bingorummen.

Mellan kl. 14-23 kan du spela duo-spel i bingorummen Studio 60 och Busenkelt. Varje timme ligger hela 50 000 kr i potten. Från kl. 19:00 och framåt är det emellertid Mega Jackpot-rummet som lockar lite mer. Sammanlagt ska en bra bit över 500 000 kr delas ut i vinster under kvällen.

Erbjudanden även lördag-söndag

Erbjudandena hos Maria Bingo tar inte slut bara för att fredagen övergår i lördag. Både lördag och söndag finns ganska trevliga erbjudanden att kika närmare på.

På lördagen spelas till exempel Roll On-bingo i bingorummet Studio 60 mellan kl. 18-20 och väljer du att spela bingo i mobilen/surfplattan under dagen får du dubbla lojalitetspoäng. Sistnämnda gäller även på söndagen och på kvällen på söndagen spelas bingo med rejält förstärkta potter i både Mega Jackpot-rummet och Zon 75-rummet.