Unibet BingoDet finns många bingosajter som erbjuder spelarna att kämpa om progressiva jackpottar, men det är bara Unibet som snudd på garanterar en jackpottvinst varje vecka. Varje lördag trixar Unibet nämligen lite med reglerna för Mega Jackpott för att göra det betydligt enklare att ta hem jackpottvinsten.

Vad Unibets trixande går ut på är att man successivt ökar antalet bollar som krävs för att ta hem jackpottvinsten. Kl. 19:00 krävs det att man får bingo inom 38 bollar. Från kl. 20:00 har spelarna 40 bollar på sig. Från kl. 21:00 gäller 42 bollar, och så vidare. Chanserna att vinna ökar alltså kontinuerligt under kvällen.

Hur stor är då jackpotten just nu? Jo, den har klättrat en bra bit över 30 000 euro och den kommer självklart fortsätta att öka under lördagen fram tills dess att den slår ut. Skulle den slå ut innan kvällens festligheter inleds kommer jackpotten under kvällen givetvis inte att vara så stor, men vinnaren går inte direkt lottlös ändå.

Vinstregns-jackpott

Mega Jackpott är en så kallad vinstregns-jackpott. Vad det betyder är att alla spelare som deltog i den spelomgång i vilken jackpotten slog ut får en del av den totala jackpottsumman. Även om det är väldigt många spelare som kämpar om jackpotten kan det bli upp emot ett par hundra euro i vinst.