Jackpot Winter BetssonBetsson vet att januari är den kärvaste månaden under året och därför har man dragit igång en kampanj i vilken de deltagande spelarna kan säkra 10 free spins varje dag och dessutom ha chansen att vinna upp till hela 50 000 kr i kontanter varje vecka. Att det är relativt ”billigt” att kvalificera för kampanjen är ingen direkt nackdel heller.

I kampanjen kan du ta del av:

  • Dagliga free spins
  • Kontantvinster varje vecka
  • Matchade Rapid-jackpottvinster

Dagliga free spins

Varje dag kan alla spelare som först har anmält sig inkassera 10 free spins på NetEnts slot Glow. Det krävs att du spelar för minst 100 kr på något av eller flera av de utvalda spelen Hall of Gods, Mega Fortune eller Mega Fortune Dreams för att kvittera ut gratissnurren. Erbjudandet gäller varje dag i kampanjen som avslutas först den 31 januari.

Kontantpriser i potten varje vecka

När du har snurrat för 100 kr har du även säkrat en lott till veckoprisdragningen. Spelar du varje dag i en vecka får du maximala sju lotter. I veckoprisdragningen ligger följande priser i potten:
1 x 50 000 kr
1 x 10 000 kr
1 x 5000 kr
100 x 500 kr

Det är inget spelkrav kopplat till vinsterna, så om du tar hem en större eller mindre slant kan du ta ut pengarna direkt. Tre veckoprisdragningar kommer att arrangeras under kampanjperioden.

Dubbelt upp på Rapid-jackpottar

De tre utvalda spelautomaterna för kampanjen är slots med ständigt växande jackpottar. Skulle du vinna den minsta av de tre, nämligen Rapid, på någon av automaterna kommer du att få din vinst dubblad upp till 5000 kr. Vinner du till exempel 2000 kr på Rapid-jackpotten på Mega Fortune Dreams inkasserar du alltså totalt 4000 kr.