Paf lanserade nyligen en ny videopoker, Jackpot Joker Poker, som påminner om sin föregångare Joker Poker. Jackpot Joker Poker har en fet jackpot som startar från 10 000 euro.

Den här videopokern har en hisnande jackpot som startar från 10 000 euro och växer den hela tiden tills en spelare får en kunglig färgstege och tar hem supervinsten. Hjärter, spader, klöver eller ruter från 10 till ess och utan joker är det som gäller.

Målet är att få en så bra pokerhand som möjligt. Spelet spelas med en 52-korts kortlek innehållande en joker, totalt används alltså 53 kort. Vid vinst har du möjlighet att dubbla vinsten i Kvitt eller dubbelt.

Du har 50-50 chans att fördubbla vinsten eller förlora den. Vill du anta utmaningen är det bara att klicka JA. Den tidigare vinsten omvandlas automatiskt till insats i det nya spelet.

Fem spelkort placeras på bordet. Det uppvända kortet är ”dealerns”. Välj ett av de fyra uppochnedvända korten. Får du ett högre kort än dealern fördubblas den ursprungliga vinsten. Får du ett lägre kort, vinner dealern spelarens tidigare vinst. Får du samma poängtal som dealern är spelet oavgjort och du ges möjlighet att spela kvitt eller dubbelt igen eller avsluta spelet.

I kvitt eller dubbelt har ess värde fjorton och övriga kort värde enligt sitt poängtal.