Isildur1 har anslutit sig till Team PokerStars och från PokerStars håll meddelar man nu att hans identitet kan komma att offentliggöras – kanske redan innan PokerStars Caribbean Adventure sätter igång i januari.

Helt klart är att Isildur1 kommer att delta i liveevent i egenskap av Team PokerStars Pro, och han kommer nu framöver bland annat ägna sig åt att skärpa sitt livespel.

”Mina mål är att förbättra mitt livespel inför nästkommande events, jag kommer att fokusera på no limit heads-up Hold’em, men även försöka förbättra mitt Pot Limit Omaha spel”, säger Isildur1 i en kommentar. ”Jag valde att ansluta mig till PokerStars eftersom det är den största sajten och det kommer att vara en spännande utmaning. Det betyder mycket att spela i ett lag tillsammans med spelare såsom Daniel Negreanu, Dario Minieri och Johnny Lodden.”
Isildur kommer också att börja twittra under aliaset @RealIsildur1.

Sugen på att utmana Isildur1 på lite high-stakes heads-up? I så fall har du nu chansen. Med start natten mellan den19 och 20 december kommer Isildur1 att en gång i veckan ta sig en an en utmanare för en 2 500 händer lång high-stakes session på fyra bord. Bordsnivån är $50/$100 eller högre och de pokervarianter som erbjuds är No Limit Hold’em och Pot Limit Omaha. Förutom de pengar som används vid borden kommer utmaningen också alltid att innefatta minst 30 stora blinds, det vill säga $30 000 – en prissumma som överförs till utmaningens vinnare från förlorarens konto. Information om hur du anmäler dig till utmaningen – som går under namnet SuperStars Showdown – hittar du hos PokerStars.com.