viktor blomIsildur1 mot durrrr var bland det mest spektakulära som gick att bevittna på Full Tilt Poker för några år sedan när Isildur1 rumsterade som bäst med okänd identitet. I helgen möttes de både igen.

Efter att Full Tilt Poker öppnat igen och då både den svensken Viktor ”Isildur1” Blom och amerikanen Tom ”durrrr” Dwan är hemmahörande på just denna sajt var det upplagt för nya möten. Det skedde under helgen i en arrangerad match där båda spelarna gick in med $200 000 och drabbade samman på 4 bord heads up No limit hold’em. Vinnare skulle bli den som hade lagt beslag på samtliga marker.

Och vinnaren hette till slut Isildur1 som på mindre än 3 timmar, efter 1381 spelade händer hade tagit alla marker från durrrr.

Enligt Highstakesdb.com som rapporterade från matchen spelade Isildur1 extremt aggressivt och använde sig av stora överbet och små värdebet omväxlande.

I en av de större potterna går durrr all in på turn i form av en semi-bluff med endast hålstege. Isildur som har AK och träffat en kung synar så klart och tar hem över $56k i en pott.

Vill du se dessa spelare i action framöver hittar du denna på Full Tilt Poker.