Det börjar bli dags för årets Irish Poker Festival och Ladbrokes Poker erbjuder nu ett gäng billiga kvalturneringar där man kan vinna paket värda €1 000.

Irish Poker Festival är fyra dagar lång och kommer i år att äga rum den 29 september – 2 oktober. I den garanterade prispotten ligger €250 000. Förra året deltog 633 spelare och ännu fler förväntas anlända i år. Det blev en svensk spelare som vann Main Event förra året, då Lars Törngren la beslag på titeln och €75 000 i prispengar.

Hos Ladbrokes finns det dagliga satelliter som man kan använda sig av för att ta sig till veckoslutsfinaler. Att köpa in sig direkt till finalerna kostar från €55 och uppåt.

Om du är en av de spelare som vinner ett paket hos Ladbrokes kommer du att få följande:

Inköp till Main Event (värde €550)
Snabbregistrering till Main Event

Tre nätter boende på The Gleneagle Hotel i Killarney (fredag 30 september – söndag 2 oktober). Rummet har plats för 2 personer och frukost är inkluderat.

€150 som kan användas till övriga utgifter. Du kan till exempel köpa till en extra natt på Gleneagle Hotel eller uppgradera dig till Gleneagles Apartments eller Brehon Hotel.

Transport mellan flygplatsen i Kerry och Gleneagle / Brehon. Detta gäller flyg från/till Stansted och Luton fredagen den 30 september och måndagen den 3 oktober. Kontakta Ladbroks events team för att boka din plats.

För att sockra erbjudandet lite extra kommer de första 10 Ladbrokes-kvalare som åker ut ur Killarney Main Event att få sitt inköp till ett två dagar långt sidoevent betalt av Ladbrokes. Sidoeventet äger rum lördagen den 1 oktober och söndagen den 2 oktober, och inköpet ligger på €300.

Ladbrokes-kvalare som åker ut till plats 11-20 i Kilarney Main Event får inköp (€150) till ett sidoevent som äger rum på söndagen den 2 oktober.