ipopsiPOPS VII (iPoker Online Poker Series) är på färde och kommer ha €1 miljon i garanterade prissummor fördelade på 16 huvudevent.

Måndag den 20 oktober inleds iPOPS och kommer kulminera den 9 november då 300,000 Guaranteed Main Event avgörs. Du hittar turneringarna i en speciell flik i pokerlobbyn.

Vill du delta i iPOPS VII är det är perfekt tillfälle att börja spela på ett av pokerrummen där evenemanget äger rum eftersom du då får delta i iPOPS VII Depositors Freerolls där du kan vinna en plats i någon av huvudturneringarna – €7500 i form av inträden till iPOPS ligger i potten som mest.

Dessa spelas vid 3 tillfällen varav det första är den 19 oktober. Du måste även antingen ha tjänat ett visst antal bonuspoäng alternativt satsat motsvarande €20 på casinospel för att vara berättigad att delta i dessa freerolls (villkor kan skilja sig åt mellan olika sajter). Du kan bland annat spela iPOPS VII på William Poker där kravet är att du ska deponera €10 samt samla 10 WH Points för att få delta i en sådan freeroll.