Ipoker Network har nu som planerat delat upp sig i två olika spelarpooler, där bara de pokerrum som uppfyller kraven släpps in i spelarpoolen för iPoker2.

För att få vara med i iPoker2 måste ett pokerrum ha minst 6 000 aktiva spelare, och som aktiv räknas man när man genererar mer än $1 i rake. Dessutom krävs ett visst antal nya spelare per månad och inför separationen den 1 september var kravet att ett pokerrum måste ha fått 850 nya spelare per månad i juli och augusti.

Bland de pokerrum som uppfyllt kraven och numera är en del av iPoker2 hittar vi bland annat Bet365 Poker, Paddy Power Poker, William Hill Poker och Poker770. Även Titan Poker klarade sig in, efter att ha gått ihop med Celeb Poker den 1 september för att öka sitt antal aktiva spelare och nyförvärv.

De pokerrum som inte kvalat in till iPoker2 är inte utkastade från iPoker Network utan har bara placerats i en annan spelarpool. Tanken är att pokerrum med mycket trafik och många nya medlemmar ska ha en egen spelarpool (iPoker2) med mjukt spel som tilltalar hobbyspelare. De pokerrum som står utanför iPoker2 tenderar att ha mer erfarna spelare som kan skrämma bort nybörjare genom att snabbt plocka dem på pengar. Totalt har iPoker Network ungefär 40 stycken pokerrum.

Pokerrummen i iPoker2 har gemensamma multibordsturneringar, medan många av kontantborden är enskilda och bara fylls av pokerspelare från ett visst pokerrum. Även för Sit & Go-borden kommer det att vara vanligt med spelare från bara ett enda pokerrum.

Sugen på att kasta dig in i den nya spelarpoolen iPoker2? Titan Poker ger just nu nya medlemmar 200% bonus upp till $2 000 på första insättning + 10 000 Titan Treasure-guldmynt. Dessutom får du gratis inträde till en lång rad turneringar där du kan vinna riktiga pengar. Prova din lycka i en $1 250 Depositors Freeroll, $3 000 Beginner’s Race, fyra stycken $2 500 Freerolls, och $25 Booster Freeroll (en ny booster startar var fjärde timme). Titan Poker har dessutom ett bonusprogram som ger dig $1 i bonus för varje 100 Titan Points du samlar ihop och du kan få upp till $20 i månaden. Klicka dig över!.