iPoker kommer inom kort att lansera en snabbpokervariant vid namn Speed Hold’em. Speed Hold’em är den färdiggjorda versionen av den mjukvara som har betatestats hos Bet365 Poker under namnet Sprint Poker.

När Full Tilt Poker somnade in försvann möjligheten att spela Rush Poker, men år 2012 lanserade Microgaming Blaze Poker, PokerStars Zoom Poker och Relax Gaming Fast Poker. Nu har även pokernätverket iPoker tagit fram en version av snabbpoker och de har gett den namnet Speed Hold’em.

Precis som de övriga snabbpokervarianterna låter Speed Hold’em dig flytta till ett nytt bord och få nya kort så snart du kastat dina kort eller handen har gått till showdown. En spelare hinner i snitt spela mellan tre och fyra gånger så många händer när han eller hon spelar vid Speed Hold’em-bord istället för att sitta vid vanliga Texas Hold’em-bord på nätet.

Speed Hold’em kommer till en början endast att finnas tillgänglig för Texas Hold’em, men det finns planer på att lägga till Omaha Hold’em framöver.

iPoker låter dig gå med i samma spelarpool upp till tio gånger och nätverket räknar enligt utsago med att kunna ta emot alla spelare direkt så att det inte ska uppstå något behov av en väntelista.

Om du är nyfiken på hur det är att spela Speed Hold’em kan du få en föraning genom att spela Sprint Poker, den betaversion av Speed Hold’em som fortfarande finns tillgänglig hos Bet365 Poker.

När Speed Hold’em lanseras kommer det bland annat att göras tillgängligt hos  Titan Poker, William Hill Poker och – förstås – Bet365 Poker.